Redovisningsassistent med vilja att utvecklas

​Vi söker dig som vill vidareutvecklas inom redovisning genom att arbeta som redovisningsassistent. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av ekonomiarbete, men det är inte åren i yrket som är det viktiga utan snarare potentialen och personligheten.

Du välkomnas in i ett bolag som har en härlig teamkänsla! Företaget är internationellt, stabilt och välrenommerat. Här är det samarbete, engagemang och prestigelöshet som råder.

Arbetsuppgifter


Vi söker förstärkning till vår ekonomiavdelning i Sisjön/Göteborg som har hand om administration för tre bolag inom Norden (Sverige, Norge och Finland). Som ekonomiassistent är dina arbetsuppgifter bland annat:

  • Fakturahantering
  • Koncerninterna betalningar
  • Vidarefaktureringar
  • Löpande bokföringar

Du kommer även att delta i bokslutsprocessen som innefattar:

  • Avstämningar

Förberedelsearbete som är nödvändiga till rapportering 

Vem söker vi?


Vi söker dig som har sinne för siffror, är effektiv samtidigt som du gör ditt arbete med noggrannhet. Du är en flexibel person, öppen och har lätt för att lära. Du har en god organisationsförmåga och arbetar mycket strukturerat och metodiskt. Som person är du prestigelös, har en god förmåga att anpassa dig till nya miljöer och antar dig gärna nya utmaningar. Tidigare erfarenhet av administrativt arbete och fakturahantering är meriterande, men inget krav. Vidare behöver du gymnasiekompetens och goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, om du kan finska är det ett plus. 

 Ort: Göteborg

Omfattning: Tjänsten är en 50% tidsbegränsad tjänst på 6 månader som eventuellt kan komma att förlängas.

Välkommen med din ansökan snarast,  senast 1 april till, helena.backman@gunnebo.com. Urval kommer att ske löpande innan ansökningstiden gått ut.​