Entrégrindar till butiker

Med moderna entrégrindar kan du optimera ingångspartiet i din butik. De tar mindre plats samtidigt som de minska risken för butiksstölder. Hos Gunnebo erbjuder vi eleganta lösningar för en öppen och välkomnande, men samtidigt säker butik.

 

Butiksgrindar i elegant design​

Överväger du nya butiksgrindar till din affär? Vill du göra det lätt för de som handlar att komma in, men inte komma ut utan att ha betalt för sina varor? Hos Gunnebo har vi lösningen till din butik. Vi erbjuder skräddarsydda och säkra lösningar som matchar inredningen i din butik. Gunnebos lösningar skapar också trygghet för dina medarbetare.


 

Ny generation entrégrindar minimerar svinn

En ny generation rörelsekänsliga butiksgrindar har introducerats på den nordiska marknaden. De eleganta snabbslussarna blir allt mer populära bland detaljhandlare som söker en modern lösning för att göra sina butiker både öppnare och säkrare.
Speedgate minimerar svinn samtidigt som de tar upp mindre plats än traditionella butiksgrindar. Med dem frigörs mer yta för försäljning. Ett högt säkerhetsglas förhindrar att besökare tar med sig varor ut ur butiken via ingången, eftersom grindarna varken går att hoppa över eller krypa under. Om någon försöker ta sig ut bakvägen via ingången går ett larm, vilket innebär att personalen kan känna sig trygg utan att behöva hålla koll på grindarna. Speedgate moderna design och lyxiga utseende skapar även en öppen och välkomnande atmosfär i butiken.

 
Tack vare lång erfarenhet av att tillverka grindar för kollektivtrafikens stora passagerarflöden har Gunnebo kunnat utveckla riktigt robusta och pålitliga system.

Entrégrindar till stora och små företag

Gunnebo har entrégrindar till både mindre butiker och de riktigt stora köpcentrumen. Har du många besökanden kan du välja en butiksgrind med flera passager. Då kan upp till 40 handlande per minut lätt kan komma in utan att behöva vänta.

Du kan läsa mycket mer om SpeedStile entrégrindar här​​

 
Driftssäkra entrégrindar​

Våra Speedgate butiksgrindar är den nya generationen entrélösningar till butiker. Entrégrindarna ger ett inbjudande intryck när kunden besöker affären. De har en kvalitet som är driftsäker, ljudlös och som öppnar sig många gånger om dagen med minimalt slitage.

Ica Maxi Storhandel i Borås är en av flera butiker som valt att installera SpeedStiles i sin entré. Se butikens omvandling efter installation.​

Före-installation.gif Efter-installation.gif 

     
Entrégrindar till nöjda kunder​

Det är viktigt för oss på Gunnebo att ha kunder som är nöjda med sina entrégrindar, och våra installationer av dem.  Läs om varför tre av våra ku​​nder valde Gunnebos entrésystem SpeedStile och vad de tycker om det.​

Fredrik Camitz, butikschef Hemköp Skanstull 
Hemköp Skanstull, Stockholm

 Mats Larsson, VD ICA Maxi Lindhagen
Ica Maxi Lindhagen, Stockholm

Mikael Carlsson, Butikschef ICA Maxi Borås 
Ica Maxi, Borås​​​

      ​​​​​​

Video:  Entrégrind Speedgate på ICA Maxi Lindhagen, Stockholm

Hör Mats Larsson, VD ICA Maxi Lindhagen, berätta om sin entrélösning. Klicka här​ för att se filmen.​​​​
 
​​

TV4Nyheterna Live: Stöldligorna fyller kundvagnarna - och rusar!

Se hur stöldligorna fyller kundvagnen med varor och enkelt springer ut genom de traditionella butiksgrindarna. Klicka här​ för att se filmen.

 

​​

Vill du veta mer om SpeedStile entrésystem?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.