Support till arkitekter

Anpassningsbara snabbslussar med hög prestanda som stödjer din design


Du kan skräddarsy Gunnebos entrésäkerhetsprodukter så att de passar arkitekturen och inredningen i de flesta byggnader, tack vare vårt stora sortiment av material och ytbehandlingar. Flexibel storleksanpassning gör dessutom att du kan hitta rätt balans mellan lösningen som krävs för att hantera personflödet och maximalt utnyttjande av det aktuella utrymmet.

 

15 års erfarenhet av design

Gunnebos snabbslussar erbjuder en modern och estetiskt tilltalande design.

De material vi erbjuder är sådana som föredras av arkitekter och formgivare – Corian Du Pont, Trespa och 3M Di-Noc – vilket gör det möjligt för dig att enkelt integrera våra grindar i din design.

Vi har även ett sortiment med enkla verktyg som stödjer ditt designarbete när du väljer produkter från vårt entrésäkerhetssortiment.

Pålitlig prestanda

Du behöver förvissa dig om att de entrésäkerhetsprodukter du väljer är effektiva och ger en pålitlig hantering av besökare och att endast behörig personal ges tillträde till byggnadens säkrade områden. 

Vår lösning

  • Snabb drifthastighet ger tillträde för upp till 40 personer per minut och säkerställer samtidigt maximal användarsäkerhet.
  • En unik algoritm upptäcker otillbörlig passering, till exempel om flera personer försöker passera på samma gång, om passering sker i fel riktning, om någon kryper under bladen eller om man uppehåller sig för länge i slussen. Olika slusslängder och panelhöjder bidrar till högre säkerhet.
  • Beröringsfri kontrollbarriär, ergonomisk design, mer än 50 parameterinställningar samt ett brett utbud av informationsdisplayer som erbjuder bättre vägledning för användaren.
    Gunnebo har installerat 70 000 snabbslussar runtom i världen.

     

Kostnad

Gunnebos snabbslussar är konkurrenskraftigt prissatta. De hanterar tillträdeskontroll för besökare på ett effektivt sätt, och den robusta designen säkerställer en lång livslängd, vilket minskar kostnaderna för drift och underhåll.