Serverskåp

Säkerhetsskåp som skyddar servrar mot signalspaning och elektromagnetiskt puls

Skydda din kritiska information

Vi lever i en värld som styrs av högteknologiska IT-system. Allt eftersom systemens komplexitet ökar, ökar även vårt beroende av dem. Så gör även de negativa konsekvenserna av att förlora funktionalitet eller information i dessa system, vilket är än mer skrämmande. Därför har dessa system alltmer blivit måltavlor för brottslingar, terrorister och andra organisationer som försöker tillskansa sig ekonomiska eller strategiska fördelar genom att sabotera eller ta kontrollen över de servrar som styr dessa system.

Se filmen nedan om vad konsekvenserna av en EMP-attack kan bli:

 

Skydd mot signalspaning och EMP

Gunnebos SecureIT-skåp är konstruerade och testade för att skydda kritisk IT-utrustning och information mot EMP (elektromagnetisk puls) och elektronisk avlyssning (signalspaning) samt skydda hårdvara genom en robust skåpskonstruktion.

 

Testade och certifierade

Skåpserien är designad för att möta de krav som ställs i normen SSF 3492. Ett solitt säkerhetsskåp byggt i 4 mm specialstål samt utrustat med ett robust regelverk och försett med lås, testade enligt EN 1300 och SS 3880. SecureIT-serien i klass 3 är testade av SSF (Stöldskyddsföreningen) och certifierade av SBSC (Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering).