Secure-IT Level 3 EMP

Serverskåp med RÖS-skydd

Vi lever i en värld som styrs av högteknologiska IT system.

Allteftersom systemens komplexitet ökar, ökar även vårt beroende av dem.

Så gör även de negativa konsekvenserna av att förlora funktionalitet eller information i dessa system, vilket är än mer skrämmande.

Därför har dessa system alltmer blivit måltavlor för brottslingar, terrorister och andra organisationer som försöker tillskansa sig ekonomiska eller strategiska fördelar genom att sabotera eller ta kontrollen över de servrar som styr dessa system.

Gunnebos SecureIT-skåp är konstruerade och testade för att skydda kritisk IT utrustning och information mot EMP (elektromagnetisk puls) och elektronisk avlyssning (signalspaning) samt skydda hårdvara genom en robust skåpskonstruktion, testad och certifierad till SSF 3492.

Skåpserien är designad för att möta de krav som ställs i normen SSF 3492.

Ett solitt säkerhetsskåp byggt i 4 mm specialstål samt utrustat med ett robust regelverk och försett med lås, testade enligt EN 1300 och SS 3880.

SecureIT-serien i klass 3 är testade av SSF (Stöldskyddsföreningen) och certifierade av SBSC (Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering).

Läs mer om Säkerhetsskåp som förhindrar signalspaning och Hur EMP-skydd av servrar fungerar

image image

Specifikationer

Key Specifications

  • Certifiering: SSF 3492.
  • Lås: Högsäkerhetstestat lås, välj mellan nyckellås eller elektroniskt kodlås. Alla lås är testade och certifierade till EN 1300 i klasserna A alt. B och enligt SS 3880.
  • Skydd: Elektromagnetisk puls (EMP) och röjande signaler (RÖS) samt inbrottsskydd
  • Tillbehör: Extra ventilation, anslutning till externt kylsystem, extra kabelgenomföringar, vänsterhängd framdörr, servicedörr i rygg, 19"-rack m. fl.

Documents